facebook  twitter

Coafor

coaforCoafura spune foarte multe lucruri despre o femeie, fiind un indiciu despre cum vrea aceasta sa fie perceputa in societate. De aceea este foarte important stilul pe care il adopta, daca vrea sa lase sa se vada adevarata sa personalitate.
Zilnic vedem la televizor, pe internet sau pur si simplu pe strada, o coafura sau o tunsoare care arata fabulos si pe care ne-o dorim, fara sa mai tinem cont daca ni se potriveste sau nu.
Trasaturile fetei, tipul de par si nu in ultimul rand stilul fiecareia dintre noi sunt amanunte definitorii in alegerea unei culori, tunsori sau coafuri. Si aici intervenim noi!
La Salon Crea’Tif iti oferim consiliere profesionista completa! Iti “facem cunostinta” cu tratamentele noastre pentru ingrijirea tipului tau de par, iti prezentam ultimele tendinte in materie de tunsoare, culoare si coafura si iti garantam relaxarea si buna-dispozitie.

Si ca sa va impartasim din experientele si secretele noastre, incepand din 2015, va invitam sa participati la cursurile de coafor ale Academiei Crea’Tif.

Lista completa de preturi si servicii

  

image

Beatrice

Buna!

Sunt Beatrice si lucrez la Salon Crea`Tif. Sunt o fire haioasa, serioasa si cuminte.

Visul meu inca din copilarie a fost acela de a fi coafeza si am reusit, iar la Salon Crea`Tif am devenit un super hair-stylist. Ma bucur sa fac parte dintr-o echipa deosebita si te astept sa ne descoperi !

  

image

Andreea

Hello!

Sunt Andreea, iubesc frumosul, creativitatea si tot ceea ce tine de imaginatie.

Apreciez naturaletea, culoarea si profesionalismul, drept dovada, ele reflecta abordarea mea de hair-stylist. Vei descoperi mult mai multe cand o sa ne cunoastem!