facebook  twitter

TRATAMENT PENTRU REJUVENAREA PIELII !

Toate sunt posibile cu ajutorul noului

Toate sunt posibile cu ajutorul noului dispozitiv medical Auto MTS Bella!
123Acest dispozitiv medical unic are forma unui stilou si dispune de 9 ace foarte fine, care executa o perforare controlata a pielii stimuland formarea naturala a fibrelor de colagen si elastina creand in acelasi timp microcanale prin care se absorb pana la 80% din nutrientii aplicati pe piele.
Avantajele tratamentului cu microace se regasesc in vindecarea rapida, fara cicatrici si refacerea matricei de colagen, diferentiindu-se astfel de tratamentul cu laser fractional, care implica atat efecte secundare (eritem, hiperpigmentare, dermatita, acnee) cat si o perioada de recuperare mai lunga.
Capetele de tratament sterile si de unica folosinta elimina riscurile de contaminare si infectie, iar adancimea ajustabila a acelor permite realizarea unui tratament personalizat in functie de nevoi.
La adancimi minime ale Auto MTS Bella tratamentul este nedureros. La adancimi mai mari de 0.5 mm se va aplica o crema anestezica cu 15-30 minute inainte de tratament pentru a reduce la maximum disconfortul simtit.
In general nu exista o perioada de recuperare dupa tratament, insa puteti observa inrosirea fetei timp de 12-48 de ore dupa tratament. Activitatile zilnice normale pot fi reluate imediat dupa tratament.
Numarul de sedinte recomandate difera in functie de zona tratata si de complexitatea tratamentului:
- Reintinerire – 4-6 tratamente la interval de 2 saptamani
- Cicactrici post-acneice – 6 tratamente la interval de 2 saptamani
- Vergeturi – 4-8 tratamente la interval de 4-6 saptamani
De obicei rezultatele sunt vizibile dupa primul tratament!
Dupa 4-6 tratamente rezultatele sunt mai accentuate si durabile. Pielea va continua sa isi imbunatateasca aspectul in 6-12 luni dupa incheierea tratamentelor daca se vor folosi produsele de ingrijire complementara recomandate.