facebook  twitter

Tratamente profesionale pentru par

Par lung, scurt, drept sau ondulat?

Cum alegem produsele potrivite structurii parului nostru? Noi avem o solutie pentru fiecare!
43543Parul are nevoie de proteine, lipide si minerale, dozate in mod diferit, in functie de efectul dorit si de zona de interventie.
TRATAMENT INTENSIV DE HIDRATARE SI STRALUCIRE
Tratament intensiv care hranește parul, restaurează nivelul de hidratare, actionand in interior prin aport de lipide si substante hranitoare, lasand parul luminos si cu aspect sanatos.
Acest tip de tratament este dedicat parului uscat si foarte uscat, care necesita un tratament specific pentru a-si recapata supletea si luminozitatea.
TRATAMENT INTENSIV DE REPARARE SI STRALUCIRE
Tratament intensiv, pe baza de maduva de bambus, care reface gradual parul degradat, restaureaza structura și elasticitatea parului.
Componentele lipidice, proteice si minerale repara deteriorarile interioare, asigura o coeziune intre cuticula si cortexul firului de par si asigura o suprafata intacta, perfect neteda. In plus protejeaza culoarea si confera stralucire parului.
Acest tip de tratament se adreseaza persoanelor cu par slabit si extrem de deteriorat, care are nevoie de restructurare si stralucire.
TRATAMENT INTENSIV PENTRU STRALUCIRE ABSOLUTA
Acest tip de tratament intensiv revitalizeaza parul, conferindu-i un amestec de ingrediente absolut necesare pentru un plus de stralucire si luminozitate.
Complexul de vitamine A, E, F actioneaza ca un energizant pentru fibra capilara, datorita proprietatilor lor antioxidante ce impiedica formarea de radicali liberi.
Dedicat parului normal sau vopsit, tern, care are nevoie de un plus de stralucire si luminozitate.
TRATAMENT INTENSIV PENTRU NETEZIREA SI DISCIPINAREA PARULUI REBEL
Tratament intensiv care disciplineaza parul rebel, lasa parul moale și ușor de modelat. Formula exclusiva si aportul de unt de migdale, confera hidratare in profunzime, efect anti-static si anti-uscare, catifeleaza si hraneste in profunzime.
Acest tip de tratament este dedicat parului rebel oferind control maxim si definire perfecta a datorita acțiunii intense anti-increțire si anti-uscare, chiar si in conditii de umiditate extrema.